7 Nisan 2010 Çarşamba

ŞAŞKIN GÖZLERLE BAKTIM CADIYAAA!

Akşama misafirler geliyor. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımız...Her ne kadar güzel yemek yapma konusunda çok mütevazı olmasam da (he he:) misafir ağırlama konusuna gelince korkmuyor değilim doğrusu. Yakın arkadaşlar, dostlar bile gelse, ister istemez bir elimin ayağıma dolanması durumu oluyor tabi ama tatlı bir telaş bu. Ben hazırlıkları yaparken benim maymunlar beni seyrediyor evde. "Neye hazırlanıyor bu bu kadar böyle", "noooluyo yaa?" durumları oluyor yani. 3 tane kedoşum var biliyorsunuz. Bıdık'ı ve Melis'i tanıtmıştım size daha önce, yandaki resimde tombalak gözlerle bakan da Pandora, arkasındaki de Melis:) Hazırladığım sofrayı ve tarifleri paylaşacağım tabi ki ama o zamana dek benim melekler göz kırpsın size...Pandora melek ve Melis melek:)

4 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Pınarcığım ben eminim sen harika tarifler düşünmüşsündür yani yine bir cadılık planlamışsındır:)))Yarın da birer birer çıkar ortaya.Eline sağlık.Herkesede afiyet olsun.Sevgiler.

Oya Kayacan dedi ki...

Ne şeker haller bunlar. Yemek hazırlık zamanları evde kedi bayramı oluyor. Ne pişecek, ne yiyecekler..., ne heyecan yarabbi!

Narince dedi ki...

Tanıdık bile olsa eli ayağı dolaşıyor insanın yine de. Bekleriz artık tarifleri.

Adsız dedi ki...

Ne tatli kediler bunlar! Isimleri de pek guzel. Evde bir hareket olunca illa merak ederler. "Ne oluyor burada? Bana rapor verilsin. Eve yeni birileri mi gelecek?" seklinde dusunce balonlari olusuverir o tatli kafalarinda.
Sevgiler

PINAR CADISI © 2007 All Rights Reserved